Η GREEK TOURISM EXPO είναι η μοναδική Έκθεση τουρισμού της Αθήνας απόλυτα στοχευμένη τόσο στη Διεθνή τουριστική αγορά όσο και στην προώθηση του Ελληνικού τουρισμού στις ξένες αγορές.

Ανανεωμένη σε θεματολογία, με ιδέες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις, με εκθέτες κύρους και χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες, κατάφερε να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά του Ελληνικού τουρισμού.

Οι Διεθνείς Hosted Buyers που φιλοξενούνται κάθε χρόνο στην Έκθεση είναι κορυφαίοι και επιλεγμένοι με πολύ αυστηρά κριτήρια και προέρχονται τόσο από αγορές –κλειδιά για τον Ελληνικό τουρισμό όσο και από αναδυόμενες αγορές.

Οι εκθέτες που συμμετέχουν κάθε χρόνο είναι αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με όλο το εύρος και τα είδη του τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα.

Η αυστηρή επιλογή των Hosted Buyers και το όσο το δυνατόν perfect matching που προσπαθεί να επιτύχει η διοργάνωση της Έκθεσης κάθε χρόνο μεταξύ Εκθετών και Hosted Buyers, είναι η αρχή για άμεσες αλλά και μελλοντικές συνεργασίες που σαν αποτέλεσμα έχουν την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού.

Τα χιλιάδες Β2Β meetings που πραγματοποιούν οι Εκθέτες με τους Buyers είναι άλλωστε και η απόδειξη του πραγματικού ενδιαφέροντος των ξένων αγοραστών για την Ελλάδα σαν τουριστικό προορισμό.

Μέσα στους γενικότερους στόχους της Έκθεσης είναι η σταδιακή δημιουργία των βάσεων εκείνων που θα δώσουν στην Greek Tourism expo ένα τέτοιο χαρακτήρα ώστε να αποτελέσει κορυφαίο σημείο συνάντησης για τις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.


ΕΚΘΕΤΕΣ

150

2014

200

2015

250

2016

300+

2017

HOSTED BUYERS

75

2014

100

2015

120

2016

150

2017